Sky Radio Group

Over de Sky Radio Group

Sky Radio, Radio Veronica en een uitgebreide digitale radioportfolio vormen samen de Sky Radio Group.

Vanuit innovatie gedreven en de wil om de eerste te zijn waar het gaat om de optimale muziekbeleving voor ieder individu, heeft de Sky Radio Group zich ontwikkeld tot de 'digital radio leader' van Nederland. Dit bereiken we door Nederlands marktleider te zijn in professioneel geprogrammeerde muziek en content welke we aanbieden aan consumenten.

De Sky Radio Group onderscheidt zich door deskundigheid, creativiteit en pro-activiteit en klanten ervaren ons als hun belangrijkste mediapartner. Van techniek tot sales en van programmering tot marketing. Alles wordt in huis bedacht, ontwikkeld, uitgevoerd en geanalyseerd. Wij zijn trots op al onze SRG merken en delen de liefde voor muziek.

Vision statement van Sky Radio Group Sales

Wij streven ernaar om de nummer 1 (op basis van deskundigheid, creativiteit, stabiliteit en servicegerichtheid) salesorganisatie in de Nederlandse mediabranche te zijn. Dit bereiken we door een totaalpakket aan muziek gerelateerde commerciƫle diensten aan te bieden aan mediabureaus en adverteerders. Creativiteit, onderscheidend vermogen, pro-activiteit, energie en deskundigheid staan daarbij centraal.