Sky Radio Group

Veroniklaas bezorgt Actie Pepernoot nog meer cadeautjes

Naarden, 4 december 2015 - Samen met de luisteraars heeft Radio Veronica bijgedragen aan de 54.576 cadeautjes die dit jaar in totaal zijn opgehaald voor Actie Pepernoot, een initiatief van het Nationaal Fonds Kinderhulp. Veroniklaas en Erik de Zwart overhandigden vandaag de cheque aan Jan Wezendonk, directeur van het fonds. De afgelopen weken zette Veroniklaas, de leukste hulpsinterklaas van Nederland, zich in om zoveel mogelijk pakjes op te halen.
Foto: Jos Klijn (v.l.n.r.: Sabine Woesthoff (VriendenLoterij), Jan Wezendonk (Nationaal Fonds Kinderhulp), Veroniklaas en Radio Veronica's Erik de Zwart)

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: ''De afgelopen periode is alles op alles gezet om zoveel mogelijk pakjes voor de kinderen op te halen. Samen met het Nationaal Fonds Kinderhulp zijn we ontzettend trots op het eindresultaat voor Actie Pepernoot.''

Jan Wezendonk, directeur Nationaal Fonds Kinderhulp: ''Het mooie resultaat van onder andere de Veroniklaas-actie en de inzet van de VriendenLoterij hebben er mede voor gezorgd dat heel veel kinderen die met armoede te maken hebben nu toch Sinterklaas kunnen vieren."

Actie Pepernoot is een initiatief van het Nationaal Fonds Kinderhulp, die onder meer worden ondersteund door Radio Veronica en de VriendenLoterij. Ga voor meer informatie naar  actiepepernoot.nl.

Ga voor beelden van Veroniklaas' acties en meer informatie naar radioveronica.nl