Sky Radio Group

VanVelzen krijgt Sky's Christmas Award voor beste nieuwe kersthit

Naarden, 13 december 2015 - De Music Directors van Sky Radio hebben Feels Like Coming Together van VanVelzen uitgeroepen tot beste nieuwe kersthit van 2015. Vandaag werd zanger Roel van Velzen verrast met het nieuws tijdens het SBS6-programma Thuis op Zondag waar hij te gast was. Sky's Santa brak in tijdens de live-uitzending om de speciale Sky Radio Christmas Award te overhandigen, in het bijzijn van presentatoren Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg.
Fotocredits: Jos Klijn

Quotes
Roel van Velzen: ''Wauw! Dit is echt heel leuk, ik ben helemaal van m'n apropos.''

Frans van Dun, Music Director Sky Radio: ''De nieuwe kersthit van VanVelzen past perfect bij de sfeer die we elk jaar met The Christmas Station willen uitstralen. Het nummer is van zichzelf al een goeie pop-hit, waarin met een schuin oog naar kerst wordt gekeken.''

Sky Radio Christmas Award
De Sky Radio Christmas Award wordt ieder jaar uitgereikt aan een Nederlandse artiest met een nieuwe kersthit. De vakjury bestaande uit de Music Directors van Sky Radio beoordelen de nieuwe hits en kiezen de uiteindelijke grote winnaar. Vorig jaar ging de award naar Alain Clark en zijn vader Dane met het nummer Going Back For Christmas.

Ga voor meer informatie naar skyradio.nl.