Sky Radio Group

Utrechtse The Royal Engineers wint 3e editie talentenjacht Breakthru

Naarden, 24 februari 2016 - The Royal Engineers is de winnaar van de derde editie van Radio Veronica's talentenjacht Breakthru. De Utrechtse band, die door de vakjury onder meer werd geprezen om de harmonie tussen de muzikanten, werd gisteren verrast met het nieuws tijdens de uitzending van dj Michael Blijleven. Op 6 mei treedt de band live op voor publiek in de Vorstin in Hilversum tijdens Radio Veronica's Countdown Café. Daarnaast maakt de band kans op het opnemen van een eigen single in een professionele geluidsstudio van platenmaatschappij The Producers House.

Foto: The Royal Engineers

Uit alle inzendingen werd The Royal Engineers als derde winnaar gekozen door de luisteraars en een vakjury, bestaande uit een vocal coach, muziekproducenten en dj's Kees Baars en Dennis Hoebee. Met het bekendmaken van The Royal Engineers als derde winnaar start een nieuwe selectieperiode.

Quotes

René Geelhoed, frontman The Royal Engineers: ''Dit is echt te gek! Het is fantastisch dat we binnenkort voor een live publiek mogen optreden tijdens Countdown Café.''

The Producers House: ‘’The Royal Engineers was van alle Breakthru-talenten deze editie de overduidelijke winnaar. De band combineert vintage en moderne muziek en zorgt voor een hele goede festival vibe. Daarnaast zijn de muzikanten ook nog eens enorm goed op elkaar ingespeeld.’’

Aanmelden vierde editie Breakthru
Radio Veronica gaat door met de zoektocht naar nieuw talent van eigen bodem en kiest om de 6 weken een winnaar. Het radiostation met De Hits Van Je Leven biedt met deze speciale talentenjacht een podium voor opkomend talent. Iedere dinsdag krijgt één band bij Michael Blijleven de kans om in 20 minuten te laten horen wat zij in huis hebben. De finale van de vierde editie vindt plaats op 12 april. Aanmelden kan via radioveronica.nl.

Uit alle winnaars wordt uiteindelijk de band gekozen die de absolute hoofdprijs wint en een single mag opnemen in de professionele geluidsstudio van The Producers House.

#BreakThru