Sky Radio Group

Tilburger leeft heel 2016 gratis

Naarden, 20 januari 2016 - Het nieuwe jaar kan voor Roderick van den Biezenbos uit Tilburg niet beter beginnen. Vandaag won hij de prijs van zijn leven tijdens Sky Radio's Leef Een Jaar Gratis-finale. Heel 2016 vergoedt het non-stop muziekstation samen met VBO Makelaar alle onkosten van de Tilburger, zoals boodschappen, kleding, benzine, huur of hypotheek en zelfs een compleet verzorgde vakantie. Marlayne Sahupala presenteerde de finale, waarin 15 finalisten een zenuwslopend codespel met verhuisdozen speelden. Rodericks keus viel op de verhuisdoos met de juiste code.
Fotocredits: Jos Klijn

Quote winnaar
Roderick: ''Ik sta helemaal te shaken. Er gaat echt van alles door me heen. Ik heb dit jaar een huis gekocht, er is een baby op komst en nu win ik ook nog deze prijs. Dit jaar kan niet meer stuk!'

Niemand ging met lege handen naar huis, want de overige finalisten ontvingen een cheque ter waarde van €250,- voor een stedentrip naar keuze. 

VBO Makelaar
Leef Een Jaar Gratis werd mede mogelijk gemaakt door VBO Makelaar, een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs. Met bijna 1.100 leden is VBO Makelaar in geheel Nederland vertegenwoordigd. VBO Makelaar heeft naast een sectie Wonen, ook een aparte sectie Huur/Verhuur, een sectie Bedrijfsmatig Vastgoed en een sectie Agrarisch Vastgoed.

Leef Een Jaar Gratis
Sky Radio-luisteraars maakten de afgelopen weken iedere dag kans op een finaleplek door een uniek codewoord te smsen of in te vullen via Facebook. Ga voor meer informatie naar skyradio.nl.