Sky Radio Group

The Grand East wint zesde editie Radio Veronica's Breakthru

Naarden, 2 november 2016 - De zesde editie van Radio Veronica's talentenjacht Breakthru is gewonnen door The Grand East. De band uit Diepenheim werd gisteravond in de uitzending van dj Michael Blijleven overvallen met het nieuws tijdens een van hun repetities. De vijfkoppige groep wint een eigen videoclip en treedt 2 december live op voor publiek in de Vorstin in Hilversum tijdens Radio Veronica's Countdown Café. Ook maakt de band kans op het opnemen van een eigen single in een professionele geluidsstudio van platenmaatschappij The Producers House.
Foto: The Grand East

The Grand East is als zesde winnaar gekozen door de luisteraars van Radio Veronica en een vakjury bestaande uit een vocal coach, muziekproducenten en dj's Kees Baars en Dennis Hoebee. 

Quotes
The Grand East: "We zijn super blij met de winst op Radio Veronica's Breakthru. Dit is de eerste grote stap naar de radio en we hopen dat hier veel mooie dingen uit ontstaan!"

Michael Blijleven, dj Radio Veronica: "The Grand East weet zich ècht te onderscheiden. Het stemgeluid van de zanger in combinatie met de opvallende muziekstijl betekent dat zij de terechte winnaar zijn van Radio Veronica’s Breakthru!"

Fran Kaart, vocal coach: "Vanaf het begin werd ik in het nummer 'Kiss the Devil' bij mijn oren gepakt en meegezogen in de hele song. De groove van de band is heerlijk en er wordt naadloos gespeeld. Dit is echt een band van hoog niveau!"

Breakthru
Radio Veronica startte vorig jaar de zoektocht naar aanstormend, jong talent om hen de kans te bieden uit te groeien tot een even bekende band als Kensington en DI-RECT. Iedere dinsdag kreeg één band bij dj Michael Blijleven de kans om in 20 minuten te laten horen wat zij in huis hebben. Ga voor meer informatie naar radioveronica.nl.

Radio Veronica's Breakthru wordt mede mogelijk gemaakt door The Producers House en ikwilookeenvideoclip.nl