Sky Radio Group

Sky Radio start unieke Sinterklaas pop-up playlist

Naarden, 23 november 2016 - In de aanloop naar Pakjesavond start Sky Radio een unieke pop-up playlist met non-stop Sinterklaasliedjes. Vanaf vandaag zijn op het online radiostation non-stop de beste Sinterklaasnummers te horen. Zowel originele als moderne uitvoeringen van bekende liedjes komen voorbij en ook zijn grote hits van onder andere coole piet Diego, de Gebroeders Ko en Jochem van Gelder te horen. De Sky Radio Sinterklaas pop-up playlist is tot en met Pakjesavond op 5 december te beluisteren via Skyradio.nl en de gratis Sky Radio-app.

Uunco Cerfontaine, Station Director Sky Radio: “Sky Radio is natuurlijk The Christmas Station met vanaf 6 december non-stop de beste kerstmuziek, maar we vergeten ook zeker de Sint niet. Daarom bieden we via skyradio.nl nu een speciale online playlist met de leukste Sint-hits. Ideaal om alvast in de stemming te komen voor een van de gezelligste familie-avonden van het jaar”.

Sky Radio's pop-up playlist
Sky Radio is vanaf eind juli een online pop-up radiostation gestart, dat voor een bepaalde periode in het teken staat van één artiest of thema, gekoppeld aan de actualiteit. Naast Sky Radio 101 FM biedt het non-stop muziekstation in totaal 13 online stations: Non-stop Sinterklaas, Running Hits Starter, Running Hits Gevorderd, Running Hits Expert, Running Hits Stretch & Relax, Hits, SummerHits, Lounge, LoveSongs, 80's, 90's, 00's en Christmas. 

Ga voor meer informatie naar skyradio.nl.