Sky Radio Group

Sky Radio meest beluisterde radiostation tijdens eindejaarsstrijd

Naarden, 26 januari 2016 - Met een bereik van ruim 3,6 miljoen unieke luisteraars per week is Sky Radio het meest beluisterde radiostation in nov-dec'15. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers die het NLO/GfK dinsdag publiceerde. In de jaarlijkse eindejaarsstrijd tussen radiostations om de meeste luisteraars, verovert het non-stop muziekstation de leiderschapspositie in Nederland. In bijna alle commercieel interessante doelgroepen laat Sky Radio een stijging zien in het marktaandeel.

Quote
Uunco Cerfontaine, Station Director Sky Radio: "Het is geweldig dat zoveel mensen in november en december naar Sky Radio luisterden. Er is vooral in de decembermaand veel concurrentie, maar luisteraars weten gelukkig dat de ultieme kerstsfeer alleen te vinden is bij The Christmas Station. Als je daar dan zoveel mensen een plezier mee doet, dan geeft dat enorm veel voldoening van je werk."

Programmering
In november waren onder andere de beste hits voor op het werk te horen in de gloednieuwe hitlijst @Work Top 1000. Vanaf december werd Sky Radio zoals ieder jaar omgedoopt tot The Christmas Station. In deze feestmaand vond onder andere het jaarlijkse goede doelen-event Christmas Tree For Charity plaats, waren de bekendste en populairste kersthits te horen in de Christmas Top 101 en ontving VanVelzen de Sky Radio Christmas Award. Ook reed de kersttram opnieuw door Amsterdam en Den Haag.