Sky Radio Group

Sky Radio brengt opnieuw kerstsfeer in Den Haag

Naarden, 8 december 2015 - Vanaf woensdag 9 december rijdt de Sky Radio kersttram sinds meer dan tien jaar weer dwars door Den Haag op lijn 1. De rijkversierde tram heeft de enorme kenmerkende rode kerstmuts, duizenden ledlampjes en is geheel bestickerd met afbeeldingen van de Haagse skyline en spreuken voor de feestdagen. Van binnen klinken non-stop de bekendste kerstsongs van The Christmas Station. De tram rijdt volgens de reguliere dienstregeling en verbindt de stad met het strand.
Fotocredits: Jos Klijn

Sky's Santa introduceerde de tram vandaag al bij de Hofvijver, in aanwezigheid van onder meer wethouder Den Haag Boudewijn Revis en algemeen directeur HTM Jaap Bierman. Als eersten mochten zij een ritje maken in de tram die vanaf morgen tot en met de 1e week van januari 2016 rijdt op lijn 1, tussen Delft en Scheveningen.

Quotes
De Haagse wethouder Boudewijn Revis: "Ik ben enorm blij met dit initiatief van de gemeente, HTM en Sky Radio. Je kunt nu vanuit Den Haag in kerststemming naar het Cool Event in Scheveningen komen en weer terug naar de Royal Christmas Fair."

Algemeen directeur HTM Jaap Bierman: “Zowel onze reizigers als onze trambestuurders hebben de kersttram gemist in de afgelopen jaren. Een blikvanger voor Den Haag in deze kerstperiode.”

Marketing Manager Sky Radio Dennis Kuzee: "Het is fantastisch dat de kersttrams dit jaar weer door twee grote steden in Nederland rijden, eerder al in Amsterdam en nu ook weer in Den Haag."

#kersttramdenhaag