Sky Radio Group

Remco uit Friesland laat zich live op Radio Veronica tatoeëren

Naarden, 30 september 2016 - Remco Wynia uit Engelum gaat vanaf vandaag door het leven met een getatoeëerde Veronica 'V' en basgitaar op zijn arm. De Fries liet vanochtend live in de uitzending van Radio Veronica-dj Marc Berg een tatoeage zetten, die hij pas achteraf te zien kreeg. Marc daagde zijn luisteraars afgelopen week uit om geblinddoekt een tatoeage te laten zetten die werd ontworpen door de dj zelf. Remco durfde het uiteindelijk aan en vereeuwigde zijn arm met de tatoeage. 

Remco Wynia: ''Ik wist van te voren niet goed wat ik kon verwachten, maar deze tatoeage is echt geweldig. Het was een hele bijzondere ervaring."

Radio Veronica-dj Marc Berg: "Afgelopen week kwam de wereldberoemde tatoeëerder Scott Campbell in het nieuws met een soortgelijke stunt. De Amerikaanse kunstenaar liet voorbijgangers hun arm door een gat steken, waarna hij de meest bijzondere tatoeages creëerde. Ik was ontzettend benieuwd of onze luisteraars dit ook zouden aandurven en blijkbaar doen ze dat. Ik vind het ontzettend knap dat Remco dit avontuur is aangegaan."

De tatoeage werd gezet door de Walls and Skin tattoo Shop in Amsterdam. 

Ook Goeiemorgen
Van 19 t/m 30 september presenteert dj Marc Berg van 05.00 uur tot 07.00 uur de vroege ochtendshow 'Ook Goeiemorgen'. DJ Gert-Jan van Ackooij, die normaal gesproken de vroege ochtendshow presenteert, vervangt in deze periode dj Michael Blijleven van 20.00 uur tot 00.00 uur in verband met zijn vakantie. 

Ga voor meer informatie naar radioveronica.nl.