Sky Radio Group

Radio Veronica snelste groeier NLO

Naarden, 22 december 2015 - Radio Veronica is sinds de vorige meetperiode de snelste groeier van het NLO in de doelgroep 10 jaar en ouder. Maar liefst 0,5 procentpunt groeit het radiostation van 4,1% naar 4,6% marktaandeel. Dit blijkt uit de luistercijfers van de periode okt-nov’15, die NLO/GfK zojuist publiceerde. Ook is er een stijging te zien in de core-doelgroep Man 35-49 jaar van 8,9% in de vorige meetperiode naar 11,0% marktaandeel. Hiermee is Radio Veronica in deze doelgroep de nummer 2 van Nederland.

De afgelopen periode zorgde Radio Veronica, naast De Hits Van Je Leven, ook voor veel unieke acties, wat de luisteraars wisten te waarderen. Zo startte de Veroniklaas-actie waarmee het radiostation zich inzette voor Actie Pepernoot om zo veel mogelijk kinderen een cadeautje te kunnen geven op pakjesavond. Daarnaast werd de 80's Top 750 uitgezonden en werd de stemperiode voor de 13e editie van de Top 1000 Allertijden officieel geopend door Within Temptation. 

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: ''Dit is een fantastische resultaat, waarmee we een mooie eindsprint maken in 2015 om het jaar goed af te sluiten.”

Ga voor meer informatie naar radioveronica.nl.