Sky Radio Group

Oscar Grift uit Harderwijk rijdt jaar lang met open dak

Naarden, 14 oktober 2016 - Oscar Grift uit Harderwijk rijdt vanaf vandaag één jaar gratis in een Fiat 500 cabriolet. Een jaar lang vergoedt Radio Veronica samen met Vakgarage de brandstof, belasting, verzekering, onderhoud en Vakgarage Pechhulp. De Harderwijker won vandaag de felbegeerde hoofdprijs in de finale van de Uit Je Dak-actie tijdens de ochtendshow Rinkeldekinkel. DJ Jeroen van Inkel speelde met 3 dagwinnaars een zenuwslopend spel waarin de finalisten onder andere moesten raden hoeveel kilometer een particulier in één jaar rijdt. Oscar zat uiteindelijk als enige het dichtst bij juiste antwoord en reed met een open dak naar huis.
Fotocredits: Joris Buijs

Oscar Grift: "Dat ik zou winnen had ik echt niet verwacht. Helemaal te gek!"

Jeroen van Inkel, dj Radio Veronica: "Het is alweer de derde keer dit jaar dat we een van onze luisteraars blij maken met een Fiat 500 cabriolet. Heerlijk kilometers vreten met de wind in je haren en de radio keihard op Radio Veronica. Iedere finale is anders en ook deze editie was weer ontzettend spannend. Oscar versloeg zijn mede-finalisten keer op keer, ging daarna helemaal uit zijn dak en reed als trotse winnaar met open dak naar huis.”

Radio Veronica's Uit Je Dak
Van 10 t/m 13 oktober konden luisteraars 'UIT JE DAK' smsen naar 8090 of inzenden via de gratis Radio Veronica app. Iedere ochtend tussen 07.00 uur en 10.00 uur tijdens de ochtendshow Rinkeldekinkel maakte dj Jeroen van Inkel één gelukkige dagwinnaar bekend. Naast een finale-plaats, wonnen de dagwinnaars een weekend cabrio rijden en een airco onderhoudsbeurt met een jaar gratis Vakgarage Pechhulp.

Radio Veronica's Uit Je Dak wordt mede mogelijk gemaakt door Vakgarage.

Ga voor meer informatie naar radioveronica.nl