Sky Radio Group

Nieuwe middagshow Radio Veronica met dj Martijn Muijs

Naarden, 30 maart 2016 - Vanaf vrijdag 1 april presenteert dj Martijn Muijs, samen met sidekick Nicky Verhage, het gloednieuwe Radio Veronica-programma Martijn In De Middag. In deze middagshow, die iedere maandagtot en met vrijdag van 16.00 uur tot 20.00 uur te horen is, speelt naast muziek ook comedy, het nieuws van de dag en interactie met de luisteraar een grote rol.

Quote
Martijn Muijs, dj Radio Veronica: “Het is zeker geen grap dat we op 1 april beginnen met onze middagshow. Ik heb ontzettend veel zin om samen met Nicky de luisteraars dagelijks op het werk, thuis of onderweg naar huis in de spits te begeleiden met veel humor, de actualiteit van de dag en natuurlijk De Hits Van Je Leven!”

Martijn In De Middag
Het radioprogramma begint iedere werkdag om 16.00 uur met het Everybody Happy Hour. Een uur lang mogen de luisteraars van Radio Veronica bepalen welke hits Martijn en Nicky draaien. In de nieuwe middagshow is daarnaast veel ruimte voor comedy. Elke woensdag geeft comedian René van Meurs zijn bijzondere kijk op de wereld in de rubriek ‘Van Meurs Vindt Dingen Van Dingen’. Op vrijdag behandelt cabaretier en columnist Rob Scheepers de week in oneliners.

Ga voor meer informatie naar radioveronica.nl.

#MidM