Sky Radio Group

Lachend het muzikale jaar uit met Radio Veronica's Comedy Week

Naarden, 24 december 2015 - Van maandag 28 tot en met donderdag 31 december is het comedy week bij Radio Veronica. Tijdens deze laatste week van het jaar wordt het nieuwe online kanaal Veronica Comedy Radio gelanceerd en hoor je op de radio de beste cabaret fragmenten. Als klap op de vuurpijl nemen cabaretiers Roel C. Verburg, Fuad Hassen, Wouter Monden en Wilko Terwijn op 31 december de luisteraars mee in Radio Veronica's oudejaarsconference die gebaseerd is op de muziek van 2015.

Comedy week
Van 28 tot en met 31 december is het comedyweek bij Radio Veronica met vier dagen lang de beste cabaretfragmenten gekozen door de luisteraars. Bij de ochtendshow Rinkeldekinkel schuiven dagelijks bekende cabaretiers aan, zoals Guido Weijers en Vincent Bijlo.

Lancering Veronica Comedy Radio
Aan het begin van de comedyweek, op maandag 28 december tussen 9.00 en 10.00 uur, lanceert cabaretier Roel C. Verburg tijdens de ochtendshow Rinkeldekinkel Veronica Comedy Radio. Op dit online comedystation zijn 24/7 non-stop de leukste comedy en cabaret fragmenten en de beste hits te horen.

Oudejaarsconference
Op donderdag 31 december tussen 20.00 en 21.00 uur zijn de hoogtepunten uit de oudejaarsconference van cabaretiers Roel C. Verburg, Wouter Monden, Fuad Hassen en Wilko Terwijn te horen. Alle muzikale hoogte- en dieptepunten van 2015 komen voorbij, van Adele's comeback en de bijzondere optredens van Lil Kleine tot aan het unieke optreden van U2 en het nieuws dat Gordon stopt met zingen.

#Comedyweek
Voor meer informatie ga naar: radioveronica.nl