Sky Radio Group

Jaar lang gratis cabriolet voor Jeanet uit De Wijk

Naarden, 24 juni 2016 - Jeanet Meenhorst uit De Wijk, Drenthe, won vandaag een jaar volledig gratis rijden in een cabriolet Fiat 500C tijdens Radio Veronica's middagshow Martijn In De Middag. Maar liefst 365 dagen vergoedt het radiostation samen met autospecialist Vakgarage de brandstof, belasting, verzekering, onderhoud en Vakgarage Pechhulp. DJ Martijn Muijs en sidekick Nicky Verhage speelden het spannende finalespel van 'Uit Je Dak' waarin 4 dagwinnaars de strijd met elkaar aangingen. Jeanet won uiteindelijk de felbegeerde hoofdprijs, waarna zij uit haar dak ging.

Jeanet: "Ik kan het niet geloven, dit is echt top! Ik ga nu meteen uitzoeken waar het eerste ritje naartoe gaat."

Martijn Muijs, dj Radio Veronica: ''Wat was dit een zenuwslopend finalespel. Jeanet zal ongetwijfeld heel veel plezier hebben van haar cabrio met de tropische temperaturen in het vooruitzicht.''

Radio Veronica's Uit Je Dak
Van 20 t/m 23 juni konden luisteraars meedoen met Radio Veronica's Uit Je Dak door hun kenteken in te vullen via radioveronica.nl. Wanneer het kenteken voorbij kwam in de middagshow Martijn In De Middag, kreeg de luisteraar 30 minuten om te bellen naar de studio om zo een plek in de finale te veroveren.

Dit najaar start een nieuwe editie van Uit Je Dak en wordt weer een volledig jaar gratis rijden in een cabrio weggegeven. Ga voor meer informatie naar radioveronica.nl.

Radio Veronica's Uit Je Dak wordt mede mogelijk gemaakt door Vakgarage.