Sky Radio Group

Gorinchemse band Stillmode maakt Breakthru bij Radio Veronica

Naarden, 11 november 2015 – Gisteren is de band Stillmode uit Gorinchem verkozen tot de eerste winnaar van Radio Veronica’s talentenjacht Breakthru. Dj Michael Blijleven startte begin oktober de zoektocht naar aanstormend, jong talent om hen de kans te bieden uit te groeien tot een even bekende band als Kane en Di-rect. Uit alle inzendingen werd Stillmode door luisteraars en een vakjury bestaande uit platenmaatschappijen, muziekproducenten en dj’s Kees Baars en Dennis Hoebee gekozen als absolute winnaar. Hiermee winnen zij de hoofdprijs: een live performance voor publiek tijdens Radio Veronica's Countdown Café-uitzending op 20 november in de Vorstin in Hilversum.

Het radiostation met De Hits Van Je Leven biedt met deze speciale talentenjacht een podium voor opkomend talent. Bands konden zich hier de afgelopen weken voor aanmelden via radioveronica.nl. Iedere dinsdag kreeg één band bij Michael Blijleven de kans om in 20 minuten te laten horen wat zij in huis hebben. Het was vervolgens aan de luisteraars om online een performance-waardering te geven. Deze waardering en de mening van de vakjury bepaalde uiteindelijk wie de eerste grote winnaar werd.

Per direct begint een nieuwe selectieperiode en maken bands opnieuw kans om door te breken bij Radio Veronica's Breakthru. Ga voor meer informatie naar radioveronica.nl.

#BreakThru