Sky Radio Group

Drie weken kans op cash met Sky Shazam Alarm

Naarden, 10 oktober 2016 - Van 10 tot en met 28 oktober geeft Sky Radio ieder uur een geldbedrag van €101,- weg. Elke werkdag van 09.00 uur tot en met 17.00 uur gaat op het #1 non-stop muziekstation na het nieuws een speciaal ‘Sky Shazam Alarm’ af. Luisteraars maken kans op de geldprijs door de populaire muziekherkenning-app Shazam te openen en het alarm te 'Shazamen'. Deelnemers kunnen onbeperkt meedoen aan de actie en maken zo extra veel kans op het bedrag. 

Meedoen is makkelijk!
Om mee te doen met de actie is de populaire app Shazam nodig. Met deze app kan muziek herkend worden en worden naam en titel weergegeven. Op dezelfde manier kan ook het Shazam Alarm worden herkend en maken luisteraars daarna kans op de prijs. Het Sky Shazam Alarm wordt elk uur na het nieuws uitgezonden.

Het Sky Shazam Alarm is te horen van maandag 10 tot en met vrijdag 28 oktober op werkdagen van 09.00 tot en met 17.00 uur. Deelnemen aan de actie is mogelijk via de Shazam-app, die gratis te downloaden is via de Google Play en App Store.

Ga voor meer informatie en de actievoorwaarden naar skyradio.nl.