Sky Radio Group

DJ Rick van Velthuysen en Relatieplanet.nl starten datingshow

Naarden, 10 februari 2016 - Vanaf vrijdag 12 februari gaat Radio Veronica luisteraars die single zijn koppelen in een nieuwe datingformule. Samen met datingsite Relatieplanet.nl zoekt dj Rick van Velthuysen in zijn programma WeekendRick elke week naar de perfecte match voor iedereen die een leuke date wil. Rick's Datingshow is op vrijdag en zondag tussen 16.00 uur en 20.00 uur te horen bij Radio Veronica.

Iedere vrijdag stuurt Rick van Velthuysen twee singles met een matchend datingprofiel op blind-date. Zij gaan op kosten van Radio Veronica met z’n tweeën een avond op stap. Op zondag vertelt het koppel live in de uitzending hoe de blind-date is geweest en of er een vervolgdate in zit.

Single-luisteraars die een leuke date zoeken en mee willen doen aan Rick's Datingshow kunnen zich aanmelden via radioveronica.nl.

Quotes
Rick van Velthuysen, Radio Veronica-dj: “Daten is sowieso al niet makkelijk; laat staan een blind date, die dan ook nog via de radio tot stand is gekomen. Ik vind het heel stoer dat singles het aandurven om op deze unieke manier het eerste contact te leggen. Dat ik dan degene ben die ze mag koppelen maakt het voor mij helemaal bijzonder. Er is natuurlijk geen beter moment om te starten met Rick's Datingshow dan in het weekend van Valentijnsdag!''

Arjanne Pruntel, Chief Marketing Relatieplanet.nl: ''We zijn met onze site altijd op zoek naar een manier om voor alle singles de liefde van hun leven te vinden. Dit keer bundelen we als ultieme matchmaker onze kracht met die van Radio Veronica om de singles te bereiken.''

Relatieplanet.nl 
Relatieplanet is de datingsite voor iedereen. Een site voor dertigers, maar ook voor mensen die de zestig al gepasseerd zijn. En voor alle opleidingsniveaus: voor HBO'ers en WO'ers, maar ook voor mensen die minder hoog opgeleid zijn. Naast online koppelt Relatieplanet ook veel mensen offline met onder andere singlesreizen, -feesten, wijnproeverijen en wandelingen. Vanaf 12 februari zal het de eerste keer zijn dat Relatieplanet probeert te koppelen via de radio.