Sky Radio Group

Boudewijn de Groot lanceert Radio Veronica's Flower Power Radio

Radio Veronica brengt 'Summer Of Love' terug

Naarden, 29 maart 2016 - Zanger Boudewijn de Groot lanceert op vrijdag 1 april Radio Veronica’s nieuwste online themakanaal: Flower Power Radio. Samen met Station Director en dj Erik de Zwart presenteert Boudewijn een uur lang zijn favoriete muziek uit het ‘flower power’-tijdperk. De kick-off van Flower Power Radio is vanaf 20:00 uur te horen in het Radio Veronica-programma Countdown Café en tegelijkertijd natuurlijk ook op het nieuwe online radiostation. 

Flower Power Radio staat 24 uur per dag, 7 dagen per week in het teken van de grootste hits uit het 'flower power'-tijdperk: de late jaren ’60 en vroege jaren ‘70. Bekende bands en artiesten als The Mama’s & The Papa’s, Bob Dylan, The Beach Boys, Jimi Hendrix en The Beatles zullen er veel te horen zijn.

Quotes
Boudewijn de Groot: “De ‘flower power’-tijd heeft enorm veel betekend, zowel voor mij als artiest als voor de popmuziek in het algemeen. Fantastisch dat dankzij Radio Veronica’s Flower Power Radio iedereen non-stop kan genieten van deze geweldige tijd en de muziek die daarbij hoort!”

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “De muziek uit het 'flower power'-tijdperk is al jaren onverminderd populair en dat geldt ook voor de bijzondere sfeer die daarbij hoort. Kijk maar eens naar het enorme succes van de 'flower power'-themafeesten, die regelmatig op bijvoorbeeld Ibiza maar ook op talloze andere plaatsen worden gehouden. Mensen verlangen naar ‘love, peace and happiness’. Dankzij Radio Veronica’s Flower Power Radio gaat de luisteraar een heerlijk onbezorgde ‘summer of love’ tegemoet!”

Flower Power Radio is te beluisteren via radioveronica.nl en de Radio Veronica-app.