Sky Radio Group

Beste lovesong in Sky's Valentijn Top 101 van Justin Bieber

Naarden, 12 februari 2016 - Love Yourself van Justin Bieber is volgens de luisteraars van Sky Radio de meest romantische hit van de Valentijn Top 101. Deze nummer 1-positie is opvallend, aangezien de song de hoogste nieuwe binnenkomer is en de zanger nooit eerder in de Valentijn-lijst heeft gestaan. Verder zijn ook Make You Feel My Love van Adele en Marry You van Bruno Mars razend populair op de jaarlijkse dag van de liefde. Zondag 14 februari van 09.00 uur tot 17.00 uur zendt het non-stop muziekstation de hele Valentijn Top 101 uit, met de mooiste en meest favoriete lovesongs van de luisteraars.

Dit is de top 5: 

1. Love Yourself - Justin Bieber
2. Make You Feel My Love - Adele
3. Marry You - Bruno Mars
4. All Of Me - John Legend
5. This Is What It Feels Like - Armin van Buuren ft. Trevor Guthrie

Opvallende facts uit de lijst
- Naast Justin Biebers bijzondere nummer 1-positie, komt de zanger ook binnen met de song Sorry op plaats 33 en What Do You Mean op plaats 71. 
- De meeste hits zijn afkomstig van Adele met maar liefst 5 noteringen. Bruno Mars en Michael Bublé volgen met 4 noteringen in de lijst.
- Opvallend veel hits uit de afgelopen 10 jaar van artiesten als Ed Sheeran, Coldplay en dj's als Avicii en David Guetta worden met het jaar populairder in de Valentijn Top 101.  

Sky Radio's Valentijn Top 101 is zondag 14 februari te horen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

De gratis podcast van de hitlijst is na afloop te downloaden via skyradio.nl.

#ValentijnTop101