Sky Radio Group

All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey favoriet in Sky's Christmas Top 101

Naarden, 18 december 2015 - Vandaag van 09.00 uur tot 17.00 uur zendt Sky Radio de bekendste en populairste kersthits uit in de Christmas Top 101. Volgens de luisteraars van The Christmas Station is All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey het beste kerstnummer óóit gemaakt. Daarnaast bezorgen ook andere wereldberoemde kerstclassics als Last Christmas van Wham! en Do They Know It's Christmas? van Band Aid nog altijd het ultieme kerstgevoel.

Sky Radio-luisteraars brachten de afgelopen weken massaal hun stem uit voor de Christmas Top 101 via Skyradio.nl. Dit is de top 5:

1. All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey
2. Last Christmas - Wham!
3. Happy Xmas (War Is Over) - John Lennon
4. Do They Know It's Christmas? - Band Aid
5. Christmas Time - Bryan Adams

Opvallende facts uit de lijst
- De langst bestaande kerstclassic is White Christmas van Bing Crosby dat in 1942 voor het eerst werd opgenomen en sindsdien meerdere malen werd uitgebracht. 
- De meeste hits zijn afkomstig van Michael Bublé met maar liefst 7 noteringen, waaronder het recent uitgebrachte The More You Give (The More You'll Have).
- De hoogste nieuwe binnenkomer op 24 is VanVelzen met Feels Like Coming Together. VanVelzen is onlangs bekroond met de Sky Radio Christmas Award voor beste nieuwe kersthit van het jaar. 
- Binnengekomen op plek 82 is Every Day Is A Holiday van Katy Perry, dat officieel niet is uitgebracht maar erg populair is geworden door het gebruik in de reclame van H&M.
- Binnengekomen op plek 101 is I'll Be There This Christmas van Gary Fomdeck, een alias van dj Gerard Ekdom. Via social media activeerde de dj zijn achterban om een notering te scoren in Sky Radio's toonaangevende kersthitlijst en dat is hem gelukt. 

Vandaag van 09.00 uur tot 17.00 uur is Sky Radio's Christmas Top 101 te horen.
De lijst is ook te horen op eerste kerstdag, vrijdag 25 december van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Na afloop is de Christmas Top 101 te downloaden als podcast. 

Ga voor de gehele Top 101-lijst en de favoriete kersthits van BN'ers naar Skyradio.nl.

#ChristmasTop101