Sky Radio Group

Sponsorproposities

Bij de Sky Radio Group ben je op het juiste adres voor creatieve cross mediale mogelijkheden.

Naast maatwerk bieden wij een aantal interessante sponsorproposities, haak aan en zet jouw merk/product of dienst op een aansprekende en onderscheidende manier in de spotlight:

SKY RADIO
Feel Good Friday
Elke vrijdag tussen 4 en 6 de beste hits voor je #vrijmibo. Twee uur die meer energie zullen geven omdat het tijdstip daar ook om vraagt. De beste playlist voor je VRIJ-MI-BO met nonstop hits zoals Dance, Pop, Pop-Rock en een Guilty Pleasure uit de 90’s. Deel je foto met #vrijmibo en win.

Christmas Top 101
Ook dit jaar kom je bij Sky Radio ‘The Christmas Station’ in de kerstsfeer. In de maand december luisteren ruim 6 miljoen Nederlanders naar Sky Radio. Van 30 november t/m 25 december is de Christmas Top 101 exclusief te sponsoren. Op 1ste Kerstdag ben jij als enige adverteerder te horen op Sky Radio!

Bekijk hier de gehele  Jaarkalender.

RADIO VERONICA
Everybody Happy Hour
Elke dag bepaal jij twee uur lang wat Radio Veronica draait. Tussen 9.00 en 10.00 uur én tussen 16.00 en 17.00 uur is het namelijk Everybody Happy Hour! De playlist is vooraf helemaal blanco en jij vult ‘m zelf in met je favoriete hits op Radioveronica.nl.

Top 1000 Allertijden
De lijst met de 1000 beste nummers ooit gemaakt! Gedurende vier weken kan de sponsor exclusief worden gekoppeld aan Nederlands eerste eindejaar lijst. Profiteer van een brede mix aan exposure.
Bekijk hier de propositie.

Vuurwerk Vierdaagse
Op Radio Veronica knallen we het jaar weer uit tijdens de Radio Veronica Vuurwerk Vierdaagse. Van 26 t/m 29 december maak je ieder programma kans op een vuurwerkpakket.

Bekijk hier de gehele  Jaarkalender.

Neem voor meer informatie contact op met Koen Aartman via mail of bel 035-6991050.