Sky Radio Group

Advertentiemogelijkheden

Adverteren bij de Sky Radio Group
De advertentiemogelijkheden bij de Sky Radio Group zijn zeer divers, mede dankzij een uitgebreide radioportfolio. Met de sterke merken van de Sky Radio Group bereik je 4,8 miljoen verschillende luisteraars per week.

Sky Radio
Sky Radio is dé non-stop muziekzender van Nederland die zich richt op mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 25-54 jaar. Sky Radio wordt geprogrammeerd volgens het modern AC-format.

Radio Veronica
Radio Veronica, de grondlegger van de commerciële radio, brengt ‘De Hits van Je Leven’ gepresenteerd door dj’s als Erik de Zwart, Jeroen van Inkel en Rick van Velthuysen. Met een muziekprogrammering bestaande uit rock en pop hits met ‘eeuwigheidswaarde’ in een nieuwe gevarieerde muziekmix. Radio Veronica is positief, grappig vol spanning en altijd dichtbij!

Kijk hier voor de tarieven en pakketten!

Laat je adviseren!
Naast traditionele radiocommercials innoveert de Sky Radio Group continu en biedt iedere adverteerder wat wils. Van custom made non-spotacties tot sponsoring en van interactieve mogelijkheden tot een passende radiocampagne.

Wij denken graag met je mee, gaan met je in gesprek en adviseren je over onze mogelijkheden. Bel ons salesteam voor het beste radio-advies op 035-6991050, mail naar sales@skyradiogroup.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Velden met een * zijn verplicht